Viszonteladóknak

Tisztelt Viszonteladó Érdeklődő!

Legyen Viszonteladó Parnerünk!

Folyamatosan várjuk olyan viszonteladók, táplálékkiegészítő szakboltok, fitnesztermek, sportegyesületek, kerékpárboltok valamint webáruházak vagy bármilyen egyéb élelmiszer vagy "natur" BIO üzletek jelentkezését az ország bármely pontjáról, akik szívesen értékesítenének kedvező feltételekkel Amerika és Európa piacvezető táplálék-kiegészítő és Funkcionális élelmiszer termékeit! Rendelését házhoz szállítjuk vagy személyesen is átveheti! Ehhez nem kell más, mint valós webáruházzal vagy üzlettel kell rendelkezzen! Jelentkezzen viszonteladónak, és hamarosan már válogathat is kínálatunkból!

Mit kell tudnia cégünkről?

Cégünk a Sport8 22 éve foglalkozik fitnesz termékek (táplálék-kiegészítők, fitneszgépek, fitnesz kiegészítők) magyarországi és nemzetközi forgalmazásával, és 10 éve a piacon kapható legnagyobb sportóra márkákkal (Polar, Sigma, Suunto, Soleus). 

Milyen termékeket forgalmazunk?

Táplálékkiegészítők közül a NUTREND, OLIMP, OLIMP LABS, QNT, MAD MAX, FORPRO-CARBCONTROL Magyarországi kizárólagos importőrei vagyunk, és sok amerikai márkának forgalmazói.

Elsőszámú márkáink, amiből erős, és versenyképes szortimentet tartunk.

FORPRO®CARBCONTROL

NUTREND®


OLIMP®


OLIMP LABS®


QNT USA®

MAD MAX®


Termékkínálatunkban szerepelnek állóképességi termékek, fitnesz és wellness termékek, valamint erősportágakhoz (Body Building) különböző táplálékkiegészítők. 

Az utóbbi időben egyre nagyobb teret kap az egészségtudatos táplálkozás, a mentes ételek (glutén/laktóz mentes), illetve a szénhidrátcsökkentett vagy cukormentes termékek értékesítése. Választékunkból a nap bármely étkezéséhez talál előre elkészített élelmiszert, vagy ha édességhiánya van, akkor válogathat a finomabbnál-finomabb nasik közül.

Forpro® CarbControl - a táplálkozás új forradalma! 

Bővebben a termékekről, újdonságokról és az aktuális havi akciókról: 

LINKhttps://www.sport8nagyker.hu

Mit találok a nagykereskedelmi felületen?

- A főmenük segítenek a termék keresésben, akár márka vagy felhasználás szerint. 
- Az aktuális havi akciók a "HAVI AKCIÓK" menüben érhető el.

Milyen feltételekkel rendelhetek Önöktől?

Partnereink érdekében leegyszerűsítettük viszonteladói feltételeinket. Éppen ezért egy egyszerű szerződéskötésre van szükségünk, vásárlási limit nélkül. Elvárásunk csupán annyi, hogy viszonteladóink üzlettel vagy webshoppal rendelkezzenek a termékkörnek megfelelően. Az együttműködés a REGISZTRÁCIÓ-val indul a nagkereskedelmi felületünkön. Az adatok megadása, illetve a regisztráció oldalunkra az alábbi linken található űrlap kitöltésével meg is történhet (www.sport8nagyker.hu). Ebben az esetben, kérjük a megjegyzés rovatba jelezze, hogy viszonteladó szeretne lenni. Ha ezzel egyidőben már vásárolni is szeretne, kérjük keressen minket telefonos elérhetőségeinken, és egy rövid egyeztetés után már válogathat is kínálatunkból!

Mi történik azután, hogy kitöltöttem a regisztrációt?

Amennyiben megérkezik rendszerünkbe az Ön űrlapja, a megadott adatok ellenőrzésre kerülnek (üzlet vagy webshop létezése). Ezt követően egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és lehetővé teszi a kereskedelmi felületre való belépést, ahol Ön az összes viszonteladók számára elérhető terméket megtalálja a kereskedőkre vonatkozó kedvezményes árakkal.

A rendelésemet hogyan tudom majd leadni?

A regisztrációt követően nagyker felületünkön bármikor rendelhet. Rendelését munkanapokon 24-48 órán belül kiszállítjuk. Nagykeres kollégánk hetente keresi Önt rendelésével kapcsolatban, vagy kivételes vagy sürgős esetben a rendelés az apkozsuzsa@sport8.hu e-mail címen vagy telefonon is leadható.

Van-e értékhatára a rendelésnek?

Sem a kezdő rendelésnek, sem a további rendeléseknek nincs minimum értékhatára. 

Milyen árrést, kedvezményt kapok a termékekre?

Minden termékcsaládunk esetében eltérőek a kedvezmények. Az aktuális termékkészletünkről és az átadási árakról minden esetben a viszonteladói szerződés aláírása után tájékozódhat, ami forgalomtól függően 20-25-30%, akciós termékek esetén 40-80% kedvezmény az ajánlott eladási árakból.

Vannak e akciók, értékesítést ösztönző aktivitások?

Minden hónapban több termék kiemelt akcióban van, amiről előtte hírlevélben értesülhet. Fontos, hogy regisztráció esetén igényeljen hírlevelet, hogy az akciókról megfelelő időben értesüljön. A havi akció menü heti szinten frissül, érdemes hetente követni nagykereskedelmi oldalunkat a kedvezőbb vásárlás lehetősége miatt.

Ingyenes marketing anyagok

Katalógusok, szóróanyagok, poszterek és egyéb marketing anyagokat tudunk biztosítani.

Milyen módon egyenlíthetem ki rendelésem értékét?

Bizományosi árukészlet biztosítása NEM áll módunkban. A vásárlás után, amennyiben a rendelés összekészítésre került, az ellenérték előre utalással kiegyenlíthető. Ha Önnek kényelmesebb, választható az utánvétes átvétel is, ebben az esetben a futárnak vagy kollégánknak kell fizetnie. 
Személyes átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetési módra is van lehetőség.

Hogyan kapom meg a megrendelt termékeket?

Rendelését kiszállítással tudjuk biztosítani futárszolgálat segítségével, amelynek díja 50.000 Ft netto fölötti vásárlásnál ingyenes.
Rendelése a kiértesítést követően személyesen is átvehető Sport8 üzletünkben, a 1116, Budapest, Fehérvári út 168-178. szám alatt. Üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetési módra is van lehetőség.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére:
Váry Gábor

Telefonon: 06-20/9594373
E-mailen: varygabor@sport8.hu 

simplepay_hu_v2