Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Szín
Black
Méret
One Size
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Gyártó: UNIVERSAL
Praktikus 700ml Universal shaker, csavaros tetővel.

Leírás

UNIVERSAL SHAKER 700 ML
BLACK

 

Praktikus 600ml Universal shaker Animal logo-val és felirattal, csavaros tetővel és csavaros kupakkal. Kiválóan alkalmas tömegnövelők, protein készítmények és diétás italokat elkészítéséhez. Megtalálható benne egy speciális rács, amely biztosítja a tökéletes keverést.

BPA-mentes műanyag shaker!
Manapság egyre inkább arra koncentrálunk, hogy a lehető legjobb egészségben éljünk. A tudomány előrehaladása azonban olyan új termékekkel áraszt el minket, amelyek árthatnak egészségünknek és létezésüket még csak nem is vesszük észre. Ide tartozik a BPA és a DEHP tartalmú termékek, amelyeket érdemes elkerülni, mivel ezek káros hatást gyakorolhatnakk egészségünkre. Az Universal Animal Shakernem tartalmaz BPA és DEHP anyagokat.

 

Shaker felirattal
Könnyű lesz megkülönböztetni és megtalálni! Különböző típusú kiegészítők vásárlásakor azt szeretnénk, hogy azok ne csak praktikusak legyenek, hanem hogy kiemelkedjenek a többi közül. Az Universal shakert a klasszikus szín és az érdekes formavilág kombinációja jellemzi.


Tulajdonságok
Mikrohullámú sütőben melegíthető és le is a fagyasztó. A praktikus szűrőnek köszönhetően a kedvenc fehérje, tömegnövelő vagy bcaa ital keverése még soha nem volt ilyen egyszerű. Segítségével tökéletesen sima italt kaphatunk.Kiszerelés: 700ml

Szín: fekete

Paraméterek

Kiszerelés 700 ml

Keresés