Kérdése van? Mobil: +36706477144
70% Bio almalé koncentrátum* 30% Bio ribizlilé koncentrátum* *Ellenőrzött bio EU- mezőgazdaságból származó. Felbontás után hűtve tárolandó. Ajánlott 3 hét alatt elfogyasztani. 1:7 arányban keverve.
Különlegesen gyümölcsös, intenzív ribizli ízét a kiváló minőségű bio-alapanyagok gondos kiválogatása biztosítja.
Schäfer BIO Ribizliszörp500 ml
SCHAFER - GARANCIA A TERMÉSZETESSÉGRE!
Legfontosabb a minőség! Andreas Schäfer 1980-ban alapította a gyümölcslégyártó vállalkozását, mely napjainkra Ausztria egyik leghíresebb BIO gyümölcs üzemévé vált, ahol az egészséges italok szín-, aroma- vagy ízfokozók és kémiai tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek, akárcsak a "régi szép időkben". Termékeikkel a jövő nemzedékeire is gondolnak, ezért készítményeket nagyon széles skálán alakították ki minden korosztály számára.A Schäfer termékek biotermesztésű gyümölcsökből készülnek, amelyeknél:
A gyümölcsök feldolgozását és termékeink előállítását szigorúan ellenőrzik, mivel
A Schäfer BIO Ribizliszörp gyönyörű sötétvörös színű, íze enyhén savanykás, gyümölcsös, mint a fekete ribizlié. C-vitaminban gazdag! Ideális forró vagy hideg napokra! Vízzel 1:7 arányban keverve gyümölcsléként, szószok, desszertek vagy müzli ízesítéséhez is ajánlott. Kóstold meg a természetes Schäfer BIO Ribizliszörpöt hozzáadott cukor, aromák, színezékek és adalékanyagok nélkül!
Miért ajánljuk Neked a Schäfer BIO Ribizliszörp terméket?
Átlagos tápérték 100ml termékbenEnergia: 1085 kJ / 253 kcalZsír: 0,7 g- amelyből telített zsírsavak: 0,1 gSzénhidrát: 53,6 g- amelyből cukrok: 51,7 gRost: 0,9 gFehérje: 2,5 gSó: 0,03 g