Mutant Madness All-In 504g - Melon Candy

Mutant Madness All-In 504g - Melon Candy

Készülj fel, egy extrém energia áradatra és a teljesítményed egy új, eddig nem ismert, szintjére!

Gyártó:
Mutant
Ízek:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Mutant Madness All-In 504g

Melon Candy


Készülj fel, egy extrém energia áradatra és a teljesítményed egy új, eddig nem ismert, szintjére! Ez a prémium készítmény egy igazán ütős keverék, ami csak egyet jelenthet az őrületes energiával és az egész edzés alatti kitartással.

A MUTANT MADNESS ALL-IN az egyik legerősebb edzés előtti bedurrantója azon sportolók számára, akik soha nem adják fel és soha nem kapcsolnak ki. Akik kompromisszumok nélkül keményen edzenek, tudják, hogy az edzéshez nem használhatnak más, mint a legjobbat!

MUTANT MADNESS ALL-IN ötvözi  az összes eddig bevált, teljes dózisú összetevőt, amelyekre a legkeményebb edzésnél szükség lehet.

MUTANT MADNESS ALL-IN maximalizálja a tökéletes edzési teljesítményt - biztosítja a maximális erőt és fehérjeszintézist, neurohackelést és hidratálást. Egy tiszta tompa erejű trauma egy 28 g-os motivációs csomagja, mely klinikailag hitelesített, erőt és teljesítményt biztosító összetevőt tartalmaz. 

Használja ki az őrületet és erőt, és próbálja ki MUTANT MADNESS ALL-IN terméket!

Kiszerelés: 504 g

 

Javasolt használat: Fél vagy 1 adagolókanál terméket keverj el 250 - 500 ml vízben és fogyaszd el 20-30 perccel edzés előtt. Ne fogyaszd elalvás előtt 4 órával.

 

Adatok
Ízek
Melon Candy
Cikkszám
T-MU-ai-504-mc
Tömeg
225 g/db