Universal Creatine Chews 144 rágótabletta - Orange

Universal Creatine Chews 144 rágótabletta

Erő és a teljesítmény növeléséhez, és intenzívebb edzésekhez.

Gyártó:
Universal Nutriton
Ízek:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Universal Creatine Chews 144 rágótabletta

Orange

Erő és a teljesítmény növeléséhez, és intenzívebb edzésekhez.

A Creatine Chews™ egyesíti a szabadalmaztatott kreatin-monohidrátot speciális szénhidrátokkal, hogy növelje a kreatin felvételét a szervezetben. Rágótablettás kialakítás.

A kreatin nagyjából 25 éve robbant be a testépítés és a nehézatléták világába és nem véletlenül vált szinte azonnal az egyik legelterjedtebb táplálékkiegészítővé!

A kreatin gyakorlatilag tehát egy energia háttértároló molekula. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérjefelépítést. Ma már több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevődik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentős izomtömeg- és erőnövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van. Mivel ez egy élethez nélkülözhetetlen molekula, ezért nem megfelelő szintje, a természetes termelődés hiánya súlyos betegségeket okoz.

Az Universal Nutrition már 1977 óta biztosítja a csúcsminőség táplálékkiegészítőket testépítők, és más keményen edző sportolók számára. Az elmúlt évtizedekhez hasonlóan a minőség most se ment ki a divatból. Őszinteség. Összetartás. Tisztelet. Ezek az értékek fontosak számunkra, és továbbra is ezekre a sziklaszilárd alapokra építetjük az üzletmenetünket.

Javasolt használat: naponta maxiumum 4 rágótabletta.

Egyéb összetevők: Dextróz, szacharóz, sztearinsav, citromsav, természetes és mesterséges aromák, magnézium-sztearát.

4 tabletta Napi %
érték
Kalória
18

 

Teljes szénhidrát
4,5 g 2%*
 ebből cukor 4 g **
Kreatin monohidrát 5 g
**
* A napi napi értékek 2000 kalória diétán alapul.
**Napi érték nincs meghatározva.
Hasonló termékek
Adatok
Ízek
Orange
Cikkszám
U-CHEWS-144-ORA