MuscleMeds Secret Sauce - 1420 g

 MuscleMeds Secret Sauce

A világ első BIOAKTÍV edzés utáni FORMULÁJA, mely  gyógyszerészeti tisztaságú BSA (Bovine Serum Albumin) Marha Szérum Albumin (vérplazmát) tartalmaz.

Gyártó:
Musclemeds
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 MuscleMeds Secret Sauce - 1420 g


BIOAKTÍV edzés utáni FORMULA!

MuscleMeds Secret Sauce a világ első BIOAKTÍV edzés utáni FORMULÁJA, mely  gyógyszerészeti tisztaságú BSA (Bovine Serum Albumin) Marha Szérum Albumin (vérplazmát) tartalmaz, mely növeli anabolikus tevékenység és segíti a gyors helyreállítást. Ez az egyszer minősített formula forradalmasítja az edzés utáni táplálkozást és a regenrációt.

BSA egy tudományosan dokumentált szarvasmarha vérplazma bioaktív peptidek tartalmaz, mely edzés közben értékes aminosavakká bomlik és már a terhelés alatt is óvja az izomtömegedet, edzés után pedig a szénhidrátbevitellel elérhető inzulincsúcs hatására szinte gyorsvonatként robog az izmaidba! Gyulladáscsökkentő, fokozott növekedés segítő és regenerációs hatással is rendelkezik.

Ez egy kiváló választás aktív emberek számára, mivel különösen magas biológiai értékű marhahús fehérjét tartalmaz, azaz csúcsminőségű szarvasmarha protein koncentrátumot. A marhahús izomépítő erejét magasabb aminosav szinttel adja, mint  az összes többi proteinforrás, amit a táplálékkiegészítő ipar használ. Ezek a tejsavó, szója, tej és tojás.

Bár a BSA anabolikus hatásának köszönhetően központi eleme a készítménynek, de ez az egyedülálló és fejlett edzés utáni termék számos más egyéb, klinikailag kutatott összetevőt tartalmaz.

A SECRET SAUCE fejlesztési folyamata során a MuscleMeds kutatói arra törekedtek, hogy olyan készítményt dolgozzanak ki, amely nemcsak a fehérjeszintézist stimulálja, hanem modulálja az inzulin anabolikus hatásait, és újratölti az izomglicogént és az ATP-t.

A SECRET SAUCE megduplázza a leucin BSA-t és további 5 g leucint adott hozzá így a BCAA 10:1:1 arányát tartalmazza. A BCAA - a leucin, az izoleucin és a valin - egyike a legelterjedtebb és leginkább támogatott kiegészítőknek a piacon. Segítik az izmok lebontását, miközben elősegítik a hatékony anabolikus hatást.

  • L-lizin fontos szerepe játszik a kollagén képzésében, immunerősítő és vírusellenes hatása is igazolt.
  • L-leucin serkenteni az izomfehérjék szintézisét. Nagymértékben fokozza a regenerációt, és az izomszövetet védi a katabolizmus ellen.
  • L-isoleucin egyszerre glükogén és ketogén aminosav. Hatással van a sérült szövetek gyógyulásában és felgyorsítja a regenerációt.


A SECRET SAUCE része egy Cre3™ kreatin komplex-et, amely kreatin-monohidrát, kreatin MagnaPower® és  kreatin-glukonát tartalmaz. Ez a 3 féle új generációs klinikai tisztaságú kreatin hihetetlen tempóban fejleszti az izomerőt és már sejtszinten növeli az izomzat méretét!

A SECRET SAUCE iSPIKE reaktív szénhidrátokkal és a BSA plazmakoncentrációjával látja el a szervezetet. Ez a dinamikus trió szintén elősegíti a BSA-ban a kulcsfontosságú tápanyagok, peptidek és növekedési faktorok felvételét. Minél gyorsabban kap szénhidrátot a szervezet, egy edzés után, annál jobb az inzulin taszítása és a glikogén feltöltése! A tápanyagrészecskék felszívódásának sebessége részben a felszíni területe függvénye. Minél nagyobb a felület, annál több emésztő enzimmolekula reagál vele egyszerre. A MuscleMeds kutatói csökkentették a szénhidrát részecskék átlagos méretét a iSPIKE technológia segítségével, miközben emelték a teljes részecskék számát, ezáltal jelentősen megnövelték a reaktív felületet és gyorsabban felszívódást.

Kiszerelés:

  • 1420g


Ízek:

  • Fruit Punch
  • Orange

 

 

Javasolt használat:

  • Napi maximum adag: 70,5g
  • Keverjünk el egy adag 70,5g (két adagolókanál) 300-350 ml vízbe.  
  • Fogyasszuk közvetlenül edzés után.

 

Összetétel:

 

70,5 g (DV%)

Kalória

220

Teljes szénhidrát

50 g (17%)

  ebből cukor

Fehérje

4 g (8%)

Króm (Chromium 454® Bio-Organic Yeast Mátrixként)

200 mcg (167%)

Nátrium

104 mg (4%)

SECRET SAUCE Bioactive
Muscle Growth and Recovery Activator

70.000 mg

  Az iSPIKE technológia
  [inzulin felszabadulású reaktív szénhidrátrendszer
  (mikroszemcsés maltodextrin,
  mikroszemcsés viaszos kukorica,
  amiláz és glükoamiláz),
  inzulinjel-amplifikáló rendszer
  (Agaricus blazei, D-pinitol,
  4-hidroxi-izoleucin,
  szabadalmaztatott Chromium 454® )]

Pharmaceutical Grade Bioactive BSA

2,6 mg (13%)

  (Szarvasmarha vérplazmából származó
  marhaszérum albumin-koncentrátum)

Highly Anabolic and Insulinotropic
Amino Complex

2 mg (100%)

  [10: 1: 1 BCAA komplex
  (L-leucin, L-izoleucin, L-valin),
  glicin, L-fenil-alanin]

Power-AMP Cre3 Creatine Complex

  [Kreatin-monohidrát,
  Creatine Magnapower®
  (magnézium-kreatin-kelát formájában)
  és kreatin-glükonát]

* A százalékos napi érték, melynek alapja egy 2000 kalóriás étrend.

† Napi érték nincs meghatározva.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
mm-secret-sauce-1420g
Tömeg
1,42 kg/db