Cai-Pan szauna olaj - 25 ml

Cai-Pan szauna olaj  - 25 ml
Az élénkítő menta friss illata aktivál és felszabadít. A CAI-PAN® a Jing-Jang elvén az izomsejteket és a bőrben lévő hideg és meleg érzékelő idegeket stimulálja.
Gyártó:
CAI-PAN
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek


Cai-Pan dermatológiailag teszteltCai-Pan szauna olaj  - 25 ml


Lehűti, felfrissít és táplálja a bőrt! Tiszta kikapcsolódás!

Az élénkítő menta friss illata aktivál és felszabadít. A CAI-PAN® a Jing-Jang elvén az izomsejteket és a bőrben lévő hideg és meleg érzékelő idegeket stimulálja, azzal, hogy vérbőséget okoz, ennek a jellemzőnek köszönhetően széles körben alkalmazható.

Külsőleg használva, táplálja és ellazítja a bőrt, relaxál és frissítő hűs közérzetet biztosít, élénkít. Az olajat halántékba, nyakba bemasszírozva, csökkenthetjük a fejfájás, kimerültség tüneteit, de a megfázás ellen, inhalálva, forró vízbe csepegtetve is kivallóan alkalmazható. Szaunaolajként 5-8 cseppet alkalmazva a légúti járatokat is tisztíthatjuk.

A borsmentát már évezredekkel ezelőtt használták orvosi célokra, gyógyító hatása miatt. A Japánok 2000 éve, sőt már 3000 éve egyiptomi sírokban is megtalálták a borsmentát, melyből arra következtetnek, hogy ez a természetből nyert kíváló és jótékony hatóanyag a jelen kor emberének is segítség lehet megannyi izületi és fizikai fájdalomra.

Minden CAI-PAN® fit termék tiszta CAI-PAN japán mentaolajat® tartalmaz - mely intenzív mentolos-friss érzést biztosít. A kiváló minőségű Cai-Pan termékek a világ legjobb ültetvényéről származó alapanyagot tartalmazza. Az ázsiai Jing-Jang elv alapján 2000 éve használják a borsmentát, mely az izomsejteket és a bőrben lévő hideg és meleg érzékelő idegeket stimulálva fejti ki gyógyító hatását (egyben hűsít és forrósít). Nem tartalmaznak tartósítószert, papabént, mesterséges illatanyagokat és színezékeket.

Kiszerelés:

  • 25 ml

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
krem-04