BH MAGSYS - Wall Bridge

BH MAGSYS - Wall Bridge

Csoportos edzéshez használatához. Ez a rendkívül sokoldalú eszköz a teljes test izomzatának edzésére szolgál.

Gyártó:
BH Fitness
Kialakítás:
BH Magsys
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

BH Fitness MAGsys


BH MAGSYS - Wall Bridge


Gyönyörűen egyszerű, egyszerűen ragyogó!

A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!


A BH MAGSYS - kiemelkedő piaci megoldás torna- és fitnesztermek funkcionális és moduláris berendezéséhez. Kialakítása és egyszerű változtathatósága miatt, gyorsan könnyedén lehet használni és bevezetni a
legfrissebb edzési koncepciókat a terem vonzerejének növelése érdekében (pl.: funkcionális, HIIT, pliometria, egyensúly edzések ...)

A MAGSYS a legjobb megoldás a piacon, hogy funkcionális és moduláris tereket hozzon létre az edzőteremben.

Ez a forradalmian új funkcionális oktató vagy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében.

A BH MAGSYS Wall Bridge a legteljesebben kétoldalas konfigurált szerkezet. Alapgép (simple és double) modulos rendszerek Monkey rúdas húzódzkodóval történő összekapcsolása. A legjobb módja annak, hogy javítsuk nagy területek kiváló kihasználtságát. Tartós és biztonságos keret, amelyhez nincs szükség szerkezeti felépítésére, tökéletesen használható önmagában (nem kell falhoz illeszteni). Sokoldalúságának köszönhetően csoportok edzhetnek egyszerre, egyidejűleg.

A dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Előnyök:

  • Helyoptimalizálás
  • Végtelen konfigurálhatóság
  • Valóban moduláris
  • 100% -ban alkalmazható bármilyen térben
  • A dinamikus gyakorlatok örömet okoznak
  • Több bevétel új tevékenységekkel


A BH MAGSYS Symple jellemzője:Lógó pontok rögzítésű - szabadalmaztatott rendszer a szerkezet bármely pontjába helyezhető anélkül, hogy csavarni kellene. A 3mm vastag acél masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben.

Úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen kezdők számára is, miközben olyan fejlett funkciókat kínál, amelyek a tapasztalt testépítők számára is hatékony és kifizetődő felhasználói élményt nyújtanak.Tartozékok tárolása. A MAGSYS három le- és felcsukható tálcával rendelkezik. A felső nagy tálcák kiegészítő labdák (Fitball) tárolása alkalmasak. A középső tácák medicin labdák, míg az alsó tálcák súlyzók, kettlebell tárolására használható.A Super Modular Design moduláris szerkezetnek köszönhetően, az összeszerelés és telepítés nagyon egyszerű, a termek számára nem igényel nagy átalakítást. A kiválasztott konfigurációtól függően a BH MAGSYS Wall Bridge egyidejűleg csoportos edzéshez is használhatják. A gép kialakításának köszönhetően sok olyan hely van rajta, ahová valamilyen tartozék csatolható egy eltérő gyakorlat elvégzéséhez. Ajánlott iskoláknak, edzőtermeknek, egészségügyi szerveknek vagy egyéb közösségi klubboknak.

A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

Vállassza a BH MAGSYS teljes kínálatábólNEM LEHET KÉTSÉGED!!!
Ha termet szeretnél indítani, módosítani vagy meg kell újjúlni, akkor válaszd a BH Fitness minőségi termékeit.

Adatok
Cikkszám
bh-magsys-wb